Cautati pe blog ce va trebuie

19 sept. 2014

Antireumatismale naturale

Harpagophytum (Ghiara diavolului) este o plantă originară din Africa de Sud. Medicina modernă a pus în evidentă o importantă actiune antireumatică datorită prezentei harpagozidelor cu proprietăti antiiflamatoare şi analgetice comparabile cu ale fenilbutazonei şi derivatilor pirazolonici. Utilizarea timp mai îndelungat a acestei plante înlătură durerile reumatice, îmbunătăteşte mobilitatea articulatiilor, fiind eficientă îndeosebi în artroze, spondiloze, poliartrită cronică, nevralgii. Deoarece conduce şi la scăderea concentratiei de colesterol şi trigliceride din sânge este utilă persoanelor care suferă de afectiuni reumatismale dublate de adipozitate şi hiperlipidemie. Mentine mobilitatea şi flexibilitatea articulatiilor.
PLANTE SI LAPTISOR DE MATCA
Scoarta de salcie albă este precursolul natural al aspirinei. Ea contine din abundentă saligenină, constituent care se transformă în organism în acid salicilic, cu actiune antiinflamatoare, antialgică, antireumatică şi sedativă.
Cretuşca este înrudită ca şi actiune cu scoarta de salcie deoarece contine derivati ai acidului salicilic care îi conferă proprietăti antireumatismale, antiiflamatoare, diaforetice. La acestea se adaugă actiunea diuretică conferită de flavonoide şi cea protectoare gastrică.
TABLETE CU 300 LEI
Frunzele de mesteacăn exercită un efect antiinflamator, diuretic, depurativ. Favorizează eliminarea acidului uric şi a reziduurilor metabolice având un efect foarte bun în suferintele reumatice şi gută.mULT MAI EFICIENTA ESTE, INSA ,SCOARTA DE MESTEACAN CARE ARE PROPRIETATI ANTIARTRITICE SI DE DIZOLVARE PTRE LA RINICHI.
Glicirizina din rădăcina de lemn dulce are o structură asemănătoare cortizonu lui conferindu-i un puternic efect antiinflamator si antialgic. Studiile stiintifice au arătat prezenta unei substante (carbenoxolona) care imprimă o importantă actiune antiulceroasă.
Fructele de ienupăr având proprietăti antiinflamatoare şi diuretice sunt utile în inflamatiile acute ale articulatiilor şi muşchilor. La acestea se poate adauga yucca pentru efectul sau antiartritic si antiinflamator puternic. Oricum Yucca si Gheara diavolului nu se iau simultan. 

SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina