Cautati pe blog ce va trebuie

23 mar. 2016

Vindecare naturista a canceruluii de plamani

Preluare marturii Formula AS

 Iar din toate ierburile culese si bagate in traista, cea mai pretuita era marul-lupului, pe care o punea separat, fara sa-l amestece cu celelalte surate. Pentru bunica Iconia, planta asta era darul cel mai de pret: un miracol cu care vindeca in cateva zile rani care, de regula, necesitau saptamani de ingrijiri. Imi amintesc ca, dupa razboi, prin 1947, din cauza mizeriei, se instapanise un adevarat focar de infectie pretutindeni. Pe atunci, nu existau antibiotice.
Tratamentul cu marul-lupului

- D-le Rusalin, in ce consta, de fapt, tratamentul dvs. cu marul-lupului?
- Folosesc doua ceaiuri, unul pe cale interna, combinat cu alte sase plante anticancerigene, extrem de puternice, si altul pentru folosinta externa, mult mai concentrat, pentru a dezinfecta si inchide ranile, precum si pentru retragerea tumorilor exteriorizate.

CERCEI DIN ARGINT, 35 LEI minus 30 % din pret-PE BANNER

Acelasi ceai da rezultate de exceptie (folosit pentru spalaturi vaginale), in vindecarea bolilor uterine: chisturi, fibroame etc. Un caz recent este cel al unei paciente care a avut un fibrom de 15 cm, enorm, ce s-a resorbit complet intr-un an.
- In ce afectiuni se obtin cele mai bune rezultate cu marul-lupului?
- In afectiunile hepato-biliare, inclusiv cancer. Am obtinut rezultate deosebite in cancer hepatic si pancreatic. Am avut chiar cateva cazuri carora, personal, nu le-am acordat cine stie ce sanse, dar care s-au vindecat. Rezultate bune am obtinut si in vindecarea cancerului de plamani, de intestin si de rect, de ovare, ba chiar si in cazul unor tumori cerebrale. O batrana cu cancer pulmonar cu metastaze pe creier, careia medicii nu-i mai acordau nici o sansa, s-a vindecat. Fiul ei, profesor universitar, a insistat sa-i administrez tratamentul si Dumnezeu i-a prelungit zilele.

- Marul-lupului are un efect extraordinar, dar trebuie combinat cu alte cateva plante, care sa-i potenteze actiunea in tratarea cancerului.
- Un alt element important este toxicitatea marului-lupului. Spanzul, de exemplu, chiar in doze foarte mici, de ordinul zecimilor de gram, produce diaree, dureri de cap, voma, ameteala. In cazul tratamentului dvs. pe baza de marul-lupului, nu apar asemenea efecte secundare?
- Nu, nu m-am confruntat cu asemenea situatii. Doar la pacientii cu enterocolite, cu rectocolite ulcero-hemoragice aparea o diaree violenta, dar dupa o perioada de tratament diareea se oprea, iar peretii intestinului se refaceau.

SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina