Cautati pe blog ce va trebuie

17 nov. 2016

Tratament naturist cu lemnul dulce pentru bufeuri

Bufeuri de caldura, tulburari emotionale la debutul menopauzei - se face vreme de trei luni un tratament cu lemn-dulce. Se iau in fiecare zi 6 capsule cu extract, vreme de 2 saptamani, dupa care se face o saptamana de pauza, dupa care se reia administrarea preparatului vreme de 2 saptamani s.a.m.d. Femeile care au urmat aceasta cura au relatat ca primele imbunatatiri ale starii de sanatate apar inca din primele saptamani de administrare. Tratamentul este mult mai eficient daca se asociaza cu o alimentatie vegetariana cu multe cruditati si cu administrarea de siliciu organic din coada-calului, indicatie valabila si pentru urmatoarea categorie de afectiuni: E bine sa fie asociat cu talpa gastei si tinctura de usturoi.
Osteoporoza - se face un tratament cu tinctura de lemn-dulce vreme de 3 saptamani, cu 2 saptamani de pauza. Se ia cate o lingurita diluata in jumatate de pahar de apa, de 3 ori pe zi. Acest preparat este foarte bogat in estrogeni naturali, substante hormonale care favorizeaza la femei asimilarea calciului si mentinerea densitatii osoase normale.

SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina